Zeynep si Emir dau lovitura de gratie! Secretul lor iese la iveala azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mai 2017, 15:56

Secretele care s-au asternut de-a lungul anilor, referitoare la “noptea cu pricina” incep, incet, incet, sa fie deslusite.

De indata ce isi revede nepoata, pe Asu, Hakki stie ca trebuie sa dispara, pentru a nu ajunge sa fie pedepsit pentru greselile pe care le-a facut de-a lungul anilor.

Citeste si: LEYLA din "Dragoste infinita" si-a deschis portile casei sale pentru o renumita revista din Turcia! Iata cum si-a amenajat Zerrin Tekindor locuinta de suflet si ce elemente uluitoare de design a folosit! VEZI IMAGINI INEDITE din camera actritei!

Citeste si: Cea mai mare zi pentru OZCAN DENIZ! Iata ce eveniment important a sarbatorit celebrul actor si cine este de fapt, cea mai importanta femeie din viata lui!

 


Familiile si avocatii acestora lupta pentru ca Emir si Ozan sa fie eliberati din inchisoare. Pentru Ozan incep acele ceasuri grele de care a fugit in ultimii ani, iar Emir, din spatele gratiilor, isi reinnoieste juramintele de razbunare in ceea ce-l priveste pe Kemal.


İn timp ce Asu cauta sa intre in posesia dovezilor pe care le detine unchiul sau, iar in felul acesta ea sa aiba garantia ca Emir ramane incarcerat, Zeynep nu conteneste in a-i demonstra acestuia cat de mult il iubeste.
Nihan intra la mari banuieli in privinta “prieteniei” dintre Zeynep si Emir, si cauta sa afle ce ascund cei doi. Asu stie ca Emir va iesi curand din arest si pentru a se proteja fuge “in bratele” lui Kemal, fapt  care nu-i pica deloc bine lui Nihan.


Sfarsitul zilei va fi marcat de confruntari inevitabile. Asu si Emir raman fata in fata in cea mai apriga confruntare a vietii lor, iar Kemal si Nihan vor fi martorii unei destainuiri fara precedent. Zeynep si Emir, “protagonistii serii”, dau lovitura de gratie familiilor Soydere si Sezin.

Nu ratati un nou episod din "Dragoste infinita", azi, de la 20.00,

la Kanal D