Cea mai mare zi pentru OZCAN DENIZ! Iata ce eveniment important a sarbatorit celebrul actor si cine este de fapt, cea mai importanta femeie din viata sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2017, 15:37

Ozcan Deniz petrece mare parte din timp pe platourile de filmare insa cu toate astea nu uita niciodata de cele mai dragi persoane din viata sa.

Nici surorile actorului nu s-au lasat mai prejos si au fost alaturi de mama lor pentru a o sarbatori si i-au transmis pe conturile lor de socializare cateva mesaje superbe:
"Astăzi este ziua Sultanei mele! Primul dar a sosit deja! Amin! Dumnezeu sa dea viata lungă tuturor mamelor! Ce bine ca te-ai nascut, mama!", a scris Yurda Deniz, sora cea mijlocie.

Citeste si: MERYEM UZERLI, secretul frumusetii sale si al unei siluete de invidiat! Iata cum reuseste celebra actrita sa arate impecabil desi are o viata profesionala intensa!

"Nu am vazut in viaţa mea o femeie mai puternica decat tine! Iti suntem recunoscători ca, in ciuda a tot si toate, intotdeauna ai reusit sa ramai si sa ne tii in picioare! Dumnezeu sa te tina mereu langa noi! Sarut mana, frumoasa mea mama! La multi ani de ziua ta!", a adaugat mezina familiei, Sibel Semerci.

 

Thanks @novkokoulalou

A post shared by Yurda Yalçın (@yurdadenizyalcin) on

(sursa: instagram Ozcan Deniz, Yurda Deniz Yalcin, Sibel Semerci, viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.