In urma cu doar trei ani, Denisa Manelista visa sa fie mireasa! "Visez la momentul in care o sa am un bebelus aici, in burta!" Doamne, ce frumoasa si fericita era. Or sa-ti dea lacrimile cand or sa vezi imaginile astea

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 04 mai 2017, 13:15

Denisa Raducu sufera de ciroza hepatica si a trecut pana acum de doua interventii chirurgicale. In prezent ea se afla acasa, in sanul familiei, si isi duce boala cu greu, fiind extrem de slabita.

Intreaga Romanie este socata de drama prin care trece cantareata Denisa Raducu, cunoscuta publicului sub numele de scena Denisa Manelista, la doar 27 de ani. Denisa sufera de ciroza hepatica, o boala crunta, ce loveste de obicei persoanele mult mai in varsta si consumatoare de alcool. 

 

 

Cum a fost posibil ca Denisa sa faca ciroza hepatica? 

 

Explicatia este, se pare, o predispozitie ereditara, dar si niste reactii ale unor tratamente pe care le-a urmat anterior, cu antibiotice puternice, care i-au afectat grav ficatul.

 

La Viena medicii au trimis-o acasă şi i-au zis că e chestiune de zile”, a mărturisit o sursă apropiată tinerei, citata de click.ro.

 

In urma cu doar 3 ani, Denisa a fost invitata la emisiunea WOWbiz, la KANAL D, unde a vorbit despre viata ei si despre planurile de viitor. Ea isi dorea sa cunoasca barbatul cu care sa ramana toata viata si caruia sa ii daruiasca un copil, fiind o familista convinsa. Urmareste mai jos un interviu realizat in casa superba pe care Denisa si-a ridicat-o din banii castigati cantand de la varsta de 15 ani:

 

 

Desi diagnosticul medicilor este unul crunt, sa ne rugam pentru un miracol, pentru ca Denisa sa ne incante si pe viitor!