Frumoasa ca un top-model, dar modesta si cuminte ca un inger! Avem imagini unice cu Denisa Manelista vorbind despre planurile ei de viitor. Din pacate...

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 04 mai 2017, 13:11

Cantareata a fost invitata la WOWbiz in urma cu trei ani si a avut parte de o surpriza: mama ei a intrat in direct prin telefon si a vorbit despre fiica ei. Doar cuvinte de lauda a avut despre ea.

"Are tot timpul inainte!", spunea mama Denisei Manelista in urma cu cativa ani, despre fata ei frumoasa ca un top-model. 

 

"Eu sunt foarte mandra de ea! Si pentru faptul ca e cuminte la varsta asta. Are ea timpul inainte. O sa se vada si maritata. E o fata cuminte, sunt mandra de ea, se descurca!", spunea atunci Geta Raducu, mama vedetei:

 

 

Citeste si:  In urma cu doar trei ani, Denisa Manelista visa sa fie mireasa! "Visez la momentul in care o sa am un bebelus aici, in burta!" Doamne, ce frumoasa si fericita era. Or sa-ti dea lacrimile cand or sa vezi imaginile astea

 

Intreaga Romanie este socata de drama prin care trece cantareata Denisa Raducu, cunoscuta publicului sub numele de scena Denisa Manelista, la doar 27 de ani. Denisa sufera de ciroza hepatica, o boala crunta, ce loveste de obicei persoanele mult mai in varsta si consumatoare de alcool.

 

Citeste aici cum s-a imbolnavit Denisa de boala crunta!