Moment extrem de tensionat in Gala „Bravo, ai stil!”: Petronela si Andreea, propuse pentru eliminare! Uite cine a parasit competitia

Autor: B.M.
Actualizat: 06 mai 2017, 22:53

In Gala din aceasta seara Andreea si Petronela au fost propuse pentru eliminare.

Momentul aflarii votului a fost unul extrem de tensionat, ambele concurente avand mari emotii. Cea care a parasit competitia a fost Petronela, care a strans 10.9% din voturi, in timp ce Andreea a adunat 19.7% din voturi.

„Vreau sa va multumesc pentru experienta pe care am avut-o aici, in acest platou. Am invatat foarte multe lcururi pe care o sa mi le aduc aminte pe parcursul vietii, o sa va pomenesc.

Mai vreau sa spun ca, iata, vi s-a indeplinit un vis, iar visul meu mai are timp sa se implineasca”, a declarat Petronela, dupa aflarea rezultatului.

Razvan Ciobanu a tinut sa intervina si sa faca o serie de clarificari.

„Petronela, noi nu am avut un vis sa fii tu eliminata! Mi-am dorit doar ca votul telespectatorilor din seara aceasta sa ne ajute sa pastram un echilibru si sa faca dreptate”.

Vedeti intreg momentul aici.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.