Denisa Manelista, mesaj pentru fanii ei pe Facebook! Artista nu a mai rezistat: "Dragilor un anunt foarte important! Sunteti pacaliti..."

Autor: B.M.
Actualizat: 08 mai 2017, 10:10

Denisa Manelista a trecut prin clipe grele in ultimele saptamani, fiind internata in spital pentru tratarea unei afectiuni grave la ficat.

Totul parea fara iesire atunci cand medicii i-au spus ca nu mai au ce sa faca pentru ea. Ca prin minune insa, dupa ce a apelat la un tratament naturist, ficatul artistei a inceput sa se regenereze iar acum ea se simte mult mai bine.

Acesta este tratamentul naturist care i-a salvat viata Denisei Manelista! Uite cum a reusit sa isi vindece ficatul

Asa depistezi LA TIMP boala care i-a adus sfarsitul Ilenei Ciuculete si a bagat-o in spital de Denisa Manelista! Iata 7 semne care iti arata ca ficatul tau este bolnav, nu le ignora!


In tot acest timp au aparut o multime de conturi false care au raspandit fel si fel de informatii despre starea ei de sanatate. Denisa a tinut sa isi avertizeze fanii asupra acestui lucru si a postat un mesaj pe pagina ei oficiala de Facebook:

"Dragilor un anunt foarte important! Acesta este singurul cont oficial de Facebook al Denisei! Au aparut foarte multe conturi in aceste zile si apar foarte multe postari unde se vorbeste in numele artistei! Doar acesta este cont oficial dupa cum vedeti este si verificat de Facebook! Numai Dati like la toate facebook-urile

false ca sunteti pacaliti in legatura cu acele postari! O seara frumoasa!".