In 2002 aceasta prajitura a fost desemnata chiar prajitura nationala a Norvegiei.
aceasta prajitura este foarte buna, arata spectaculos, are un strat moale si pufos, altul crocant, frisca si banane, se face usor si nu vei murdari decat doua boluri in timpul prepararii. Urmeaza instructiunile si vei obtine un desert impresionant. Dupa ce il savurezi poti sa iti dai cu parerea: a fost sau nu cea mai buna prajitura din lume?
Ingrediente:
10 linguri unt moale
330 grame zahar
160 grame faina
1 lingurita praf de copt
Scortisoara, cardamon
5 oua
80 ml lapte
200 ml frisca lichida
1-2 banane
Fulgi de nuca de cocos, baton de vanilie
Mod de preparare:
Bate cu ajutorul unui mixer untul cu 130 grame de zahar, pana cand obtii o crema moale si aerata. (aproximativ 3 minute)
Da mixerul la viteza mai mica si adauga faina, praful de copt si aromele, continuand sa amesteci. Pune si galbenusurile de ou si laptele, amesteca, apoi pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Cititi continuarea pe kfetele.ro.