Ochii lui BURAK OZCIVIT (Kemal) fac ravagii printre cele mai frumoase femei din lume! Iata ce top-model international a fost de-a dreptul fascinata de celebrul actor! N-o sa-ti vina sa crezi despre cine este vorba si ce comentarii a publicat aceasta pe co

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mai 2017, 13:10

Desi se pregateste intens de nunta cu Fahriye Evcen, Burak Ozcivit continua sa fie asaltat de cele mai frumoase femei.

Dupa ce in urma cu cateva luni, Burak Ozcivit primise complimente de la una dintre cele mai frumoase si ravnite femei din lume, modelul iranian Mahlagha Jaberi, istoria se repeta, de aceasta data fiind vorba despre modelul rus Victoria Bonya.

Complimentele lansate de frumoasa Mahlagha Jaberi a starnit valuri de speculatii in presa mondena, care le-a catalogat drept declaratii de dragoste si se pare ca au provocat si un usor dezechilibru si in viata de cuplu a acestuia, deoarece viitoarea sa sotie, Fahriye Evcen a fost extrem de

geloasa si i-ar fi cerut iubitului ei sa blocheze accesul modelului pe contul lui de socializare.

Citeste si: ZEYNEP din "DRAGOSTE INFINITA", din nou in rochie de mireasa! Iata cat de frumoasa a fost celebra HAZAL FILIZ KUCUKKOSE in cele mai diafane creatii si ce marturisiri a facut despre dragoste, casnicie, viata de familie, copii

De aceasta data, un alt model de talie international, rusoaica Victoria Bonya s-a indragostit iremediabil de frumosii ochi ai celebrului actor si a adaugat un comentariu la fel de straniu: "Dragut! Acesti ochi...", care a intrat rapid in vizorul presei.

Citeste si: ONDER din "Dragoste infinita", un tata mandru de fiica sa si in realitate! Iata cat de fericit este celebrul KURSAT ALNIACIK de faptul ca tanara ii calca pe urme si duce traditia de familie mai departe!

Insa orice ar specula presa din Turcia in legatura cu acest subiect, nu are insa fundament deoarece carismaticul Burak Ozcivit nu a adaugat niciun comentariu la complimentele primite ci dimpotriva pastreaza tacerea, cel mai probabil pentru a nu isca alte speculatii si din mult respect pentru iubita sa. Acesta are lucruri mult mai serioase si importante in realizarea carora se concentreaza in ultimul timp, cum ar fi mult asteptata nunta cu frumoasa sa iubita, Fahriye Evcen.

(sursa foto: mynet.com, viata cu aroma de cafea)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.