Doctorii nu iti spun ASTA, insa uite cat de repede poti scapa acasa de paduchi sau purici! Uita de gaz sau substante chimice scumpe, uite cu ce trebuie sa iti dai prin par

Autor: B.M.
Actualizat: 09 mai 2017, 13:50

Primavara este sezonul in care capusele, puricii si paduchii se inmultesc, iar riscul de a contacta este foarte mare.

Daca totusi ati avut neplacerea sa gasiti in parul vostru asa ceva, nu disperati! Iata o metoda simpla si eficienta de a scapa de aceste insecte. Functioneaza atat de bine incat te vei intreba de ce medicii recomanda acele solutii chimice scumpe.

Primul pas: spala-ti parul cu apa de gura, dupa care inveleste-l intr-o punga de plastic si lasa-l asa timp de o ora. Apa de gura va tine puricii si paduchii departe datorita mirosului puternic de mentol.

Ulterior inlatura punga si spala parul cu otet; otetul va elimina ouale deja depuse. Acopera parul din nou cu o alta punga tot pentru o ora. La final spala parul cu sampon normal, dupa care foloseste un pieptane special, cu dintii foarte desi.

Efectele sunt uimitoare, vei vedea ca vei scapa de paduchi sau purici chiar dupa prima folosire.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.