Patroana din Italia care vrea sa ii dea o parte din ficat Denisei Manelista! Interpreta a cantat ultima oara la restaurantul ei, iar femeia e in stare sa faca orice pentru a o salva

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mai 2017, 10:15

Vestea ca Denisa Manelista sufera de o boala grava a picat ca o bomba pentru fanii ei.

Cantareata a marturisit, in urma cu cateva zile, ca are probleme cu ficatul, dar, din fericire, acum se simte mai bine, deoarece tratamentul naturist pe care il urmeaza da rezultate. Patroana restaurantului unde a cantat ultima data Denisa Manelista inainte sa afle ca e bolava a venit in platoul emisiunii "Wowbiz" si a facut dezvaluiri neasteptate. Femeia vrea sa ii doneze o parte din ficatul ei cantaretei. La concertul pe care l-a sustinut in restaurantul Danielei, Denisa Manelista era slabita si chiar daca era la petrecere nu a vrut sa consume alcool.

"Eu am sunat-o pe Denisa pe numarul ei personal, dar mi-a dat ocupat. L-am intrebat pe Florin Peste cum se simte Denisa. El mi-a zis ca Marian, un prieten de-al nostru, avea cancer, era pe duca si s-a vindecat singur cu un tratament naturist. Am inteles ca Marian se ocupa de ea si ca incepe sa se vindece.Mi-a spus ce e foarte slaba. Mi-a confirmat ca urmeaza un tratament homeopat, mi-a zis ce are exact, dar nu mai tin minte.
Cancer, ceva de genul. Denisa nu poate posta nici pe internet pentru ca este foarte slabita. Daca ea a spus ca se simte mai bine, asta inseamnca ca asa e", a spus Liviu Guta.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.