GABRIELA CRISTEA, coplesita de zeci de mesaje din partea fanilor sai! Iata ce s-a intamplat ieri in redactia emisiunii "Te vreau langa mine"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mai 2017, 13:32

Prezentatoarea TV a facut ieri marele anunt mult asteptat de telespectatorii sai fideli!

Dupa ce a anuntat cu emotie in glas si cu ochii in lacrimi ca asteapta un copil si ca sunt extrem de fericiti ca vor deveni in sfarsit parinti, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au sarbatorit in redactie alaturi de ceilalti colegi, unde au gustat din tortul primit la finalul emisiunii, in cinstea marii vesti.

"Primul tort al bebelusului nostru! Va multumim pentru urari! Doamneeee, va multumim frumos pentru urarile voastra si ma bucur ca sunteti parte din bucuria noastra! Multumim!", a scris prezentatoarea TV.

"Felicitari Gabi, sarcina usoara, te imbratisez cu mare drag! Mama mea iti transmite ca te iubeste mult de tot si multi pupici!"
"Felicitari! Sa va trăiasca si sa fie sanatos!Ma bucur tare mult pentru voi..pentru ca si eu si sotul meu ne dorim un bebe dar nu vine...sper sa ne ajute Dumnezeu! Felicitari inca odata!"
"Felicitari!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate si cat mai multe clipe de fericire impreuna!!! Mi a placut maxim de Tavi, ca nu s a pierdut cu firea desi se vedea clar ca era si el coplesit de emotii!!! BRAVO
lui!!! Bravooo voua!!! Sunteti o familie frumoasa!!!"