ZEYNEP din "DRAGOSTE INFINITA", din nou in rochie de mireasa! Iata cat de frumoasa a fost celebra HAZAL FILIZ KUCUKKOSE

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mai 2017, 13:03

Asemenea unui inger, Hazal Filiz Kucukkose a realizat unul dintre cele mai reusite pictoariale ale sale.

Ne-am cunsocut in 2009. Prietenii au mers in clupul Pink Floyd intr-o noapte si m-au invitat si pe mine sa merg, desi nu aveam dispozitia necesara, insa au reusit sa ma convinga. La fel ca mine si el a venit acolo cu prietenii lui si asa ne-am vazut prima data. A existat o interactiune. Nu stiam ca jucase in serialul "Steaua marii", dar am avut sentimentul ca il mai vazusem undeva inainte!

Am organizat nunta in cele mai mici detalii! Am fost destul de stresata cu realizarea rochiei de mireasa, am mers de multe ori la proba! Am ales ca locatie pentru nunta noastra un celebru hotel din Istanbul, pe care l-am decorat asa cum ne-am dorit, cu multe aplicatii 3D pe pereti astfel incat sa arate precum Palatul Versailles, iar cand am pasit acolo am avut senzatia ca patrundem in renumitul palat frantuzesc.
Dupa terminarea petrecerii de nunta, am continuat distractia intr-un club, unde am dansat si ne-am simtit bine alaturi de cei mai apropiati prieteni.

Actoria. Imi iubesc foarte mult meseria! Cateodata este si infricosatoare! E ca atunci cand faci echitatie...


Iti place sa mergi la shopping?
Foarte mult! Este ca o terapie pentru mine! Cateodata imi spun: "E suficient!", dar apoi cumpar tot ceea ce gasesc!


(sursa: instyle.com.tr)











 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.