Cele mai bune solutii pentru o nunta ca in povesti cu minim de cheltuiala

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 20:55

Daca abia ai fost ceruta in casatorie sau se apropie cu pasi repezi ziua nuntii, atunci este momentul sa incepi sa te interesezi pe cat se poate de serios in privinta elementelor ce tin de planificarea si organizarea atenta a acestui eveniment deosebit de fastuos.

In cazul in care te sperie costul total la care se va ridica petrecerea de nunta si din acest motiv amani sa te apuci de planificarea sa, este important sa stii ca daca vei investi atentie in acest proces, vei reusi sa diminuezi considerabil suma totala. Asadar, elementele pe care trebuie sa te concentrezi indeosebi sunt:

1. Atmosfera generala si mancarea ce va fi servita: este important sa acorzi o atentie deosebita meniurilor ce se vor servi la nunta ta, deoarece absolut orice invitat isi va aminti cu ce delicatese a fost incantat la petrecerea de cununie a

ta si a partenerului tau. De asemenea, foarte multa lume isi va aminti cum s-a simtit la nunta ta, daca le-a placut atmosfera generala sau nu.

Asadar, aceste doua aspecte sunt cele asupra carora trebuie sa te concentrezi pentru a porni cu dreptul in organizarea unei nunti de vis. De exemplu, poti reduce din cheltuielile aranjamentelor florale si poti investi mai mult in muzica sau deserturi.

2. Invitatiile de nunta: aceste elemente sunt relevante pentru ca reprezinta de fapt un vestitor al nuntii, avand de asemenea si amprenta cuplului care urmeaza sa oficializeze relatia. Totusi, nu absolut toti invitatii vor pastra invitatia de la dumneavoastra, astfel incat recomandat ar fi sa se opteze pentru o firma specializata in acest domeniu care sa furnizeze modele absolut incantatoare, la preturi avantajoase.

Nu este exclus sa incercati sa negociati cu reprezentantii sai pretul total la care vor ajunge invitatiile de nunta, mai ales daca aveti o comanda semnificativa.

3. Organizarea nuntii cu un ajutor profesional: in ceea ce priveste ultimele trenduri in materie de nunti, se observa ca majoritatea cuplurilor decid sa apeleze la solutiile oferite de o persoana specializata in organizarea nuntilor. Totusi, desi este un „ochi in plus” la acest eveniment deosebit, toate aspectele ce le va rezolva un astfel de specialist pot fi realizate si de catre dumneavoastra.

In cazul in care vreti sa economisiti o suma de bani considerabila, acesta este elementul perfect la care puteti renunta, mai ales daca aveti in vedere multitudinea de reviste pentru viitoarele mirese, targurile de nunti realizate anual, sau diverse site-uri special create in acest sens. Cu ajutorul acestora veti putea sa va orientati in privinta aranjamentelor florale, a decorul salii, a meniurilor servite sau a invitatiilor de nunta.

4. Rochia de mireasa: ziua nuntii este un moment special in care doar dumneavoasta si partenerul de viata trebuie sa straluciti, fiind pe deplin „in lumina reflectoarelor”. Totusi, foarte multe femei cheltuie o suma uriasa de bani pe rochia de mireasa. Cel mai important in alegerea acestei tinute deosebite este sa va avantajeze pe cat se poate de bine, sa vina perfect pe silueta dumneavoastra si sa va scoata in evidenta atuurile, insa asta nu inseamna ca trebuie sa va orientati dupa cel mai scump model, intrucat rochia de mireasa o purtati o singura data in viata.

5. Renunta la abonamentele costisitoare ale revistelor pentru mirese: indiferent daca este vorba despre aceste surse in format fizic sau online, in mod definitoriu vei gasi o multitudine de alte surse similare ce te vor ajuta in a lua decizii privitoare la rochia de mireasa, aranjamente si ornamente si multe altele. Astfel, vei reusi sa economisesti mult mai eficient.

6. Cum achizitionezi aranjamentele florale? Ei bine, desi foarte multi furnizori online afirma ca importa flori din alte tari care sunt cu mult mai deosebite decat cele prezente in oferta concurentilor, trebuie sa stiti ca acesta nu este un motiv pentru care preturile aranjamentelor florale trebuie sa creasca cu mult. Din acest motiv, pentru a putea economisi considerabil, bani ce vor fi de folos in alta directie, poti opta pentru aranjamentele florale realizate de florariile din propriul oras.

7. Marturiile de nunta: aceste elemente poate nu reprezinta o prioritate pe lista deciziilor tale, insa mai mult decat sigur nu vei dori sa gresesti in alegerea lor deoarece majoritatea invitatilor obisnuiesc sa le pastreze. Pentru a putea lua cea mai buna decizie in acest sens, indicat ar fi sa apelezi la un furnizor care iti pune la dispozitie o oferta diversificata.

De exemplu, in cadrul magazinului online deluxe-cards.ro vei gasi peste 250 modele de marturii nunta, la cele mai avantajoase preturi. Trebuie sa te asiguri inainte de orice ca vei comanda cateva marturii in plus, pentru a evita neplacerilele in ziua nuntii in cazul in care vei avea mai multi invitati decat au confirmat initial.

Asadar, pentru a te putea bucura de o nunta ca in povesti, ce incanta prin momente magice si elemente inovative invitatii, nu este neaparat nevoie sa cheltui prea mult. Cel mai important este sa alegi ceva ce iti place, care sa te reprezinte atat pe tine, cat si pe partener si, in aceeasi masura sa fie o decizie avantajoasa ca pret.

 

Taguri: