Mărturisiri Şoc! "Eu ştiu cum e un om bolnav, în faţa mea au murit mulţi." Femeia care s-a oferit sa ii doneze ORGANE Denisei Manelista s-a dus la cantareata acasă! Ce s-a întâmplat acolo

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 mai 2017, 09:52

Drama Denisei Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, a impresionat o ţară întreagă, iar de când a aflat de boala de care ar suferi tânăra în vârstă de 27 de ani, patroana restaurantului în care artista a cântat ultima dată i-a sărit în ajutor.

Astfel, la doar o zi de când a afirmat în direct, la WOWbiz, că în cazul în care tânăra va avea nevoie de ajutor îi va dona chiar şi o parte din ficat, femeia a ajuns la Denisa acasă.

 

”Orice are nevoie, dacă are nevoie de un rinichi, de un ficat, orice îi dau. Domne, nu este bine. Nimic nu este bine.

Trebuie să ajung mai repede la ea. Am adus apă sfinţită, despre care vă spun, din vorbe, în Italia există o biserică făcătoare de minune. Iar acolo e un izvor care are nişte proprietăţi miraculoase. Cum să nu aibă nevoie de ajutor? Un om care nu vorbeşte e la pat. E clar. Impresarul s-a purtat foarte urât. Când tu ştii că eşti dator la mine, tu îmi blochezi numărul? Cum poţi să faci aşa ceva?”,
a mărturisit Daniela pentru WOWbiz.

 

Mai mult de atât, aceasta a dezvăluit că a vorbit cu cineva care i-a mărturisit că Denisa Răducu este bolnavă grav:  ” Cum, domne, să vin pentru bani? Îi mai dau şi 10.000 ca să se facă bine. Pare sechestrată, în cazul ăsta, scuzaţi-mă, dar voi aţi mai văzut-o pe fata asta? Au dispărut toţi în ceaţă.

Nu ştim, nu mă bag. Eu ştiu cum e un om bolnav, în faţa mea au murit mulţi. Ori este bolnavă, ori este sechestrată. De asta am venit să o ajut. Merg la analize, aduceţi ce vreţi, puneţi-mă la aparatură şi veţi vedea că nu am nimic. Am vorbit cu cineva care mi-a spus ”Doamnă, e foarte bolnavă. Are cancer peste tot. Mai are un sfert de ficat, cum să o mai ajutaţi?” Aşa mi-a zis cineva.
Eu am venit pregătită pentru transplant. Am urmat o dietă specială.”,
a mai spus ea.

 

Vezi mai jos ce a spus Daniela: