Cei mai talentati si apreciati actori au fost premiati la Gala Premiilor "Palmierul de Aur" 2017! Vezi daca BURAK OZCIVIT s-a numarat printre castigatori si cine a fost revelatia serii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mai 2017, 13:37

Premiile "Palmierul de Aur" si-a adjudecat castigatorii si anul acesta in cadrul unei gale fastuoase.

Iata care au fost cele mai importante categorii din cadrul galei, care a fost prezentata de celebrii actori Vatan Sasmaz si Ece Uzun.


Premiul pentru cel bun proiect de cinema a fost decernat echipei care au realizat productia "Dağ 2".

Citeste si: KAAN URGANCIOGLU (EMIR) si-a sarbatorit ziua de nastere pe platourile de filmare ale serialului fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata ce surpriza i-au pregatit colegii si cum a reactionat carismaticul actor!

Premiul pentru "Actorul de cinema al anului" a fost castigat de doi mari actori Ahmet Kural si Murat Cemcir, iar marii perdanti au fost Burak Ozcivit si Murat Boz, care s-au situat in ierarhia voturilor imediat pe locul doi. Acestia au jucat impreuna in filmul artistic "Kardesim Benim".

Citeste si: Ochii lui BURAK OZCIVIT (Kemal) fac ravagii printre cele mai frumoase femei din lume! Iata ce top-model international a fost de-a dreptul fascinata de celebrul actor! N-o sa-ti vina sa crezi despre cine este vorba si ce comentarii a publicat aceasta pe contul de socializare al barbatului

Citeste si: Keremcem ("Ates" din "Bahar: Viata furata") s-a resemnat dupa despartirea de Ezgi Asaroglu? Recent, a postat o fotografie in care apare alaturi de noua sa "partenera"

Revelatia serii a fost nimeni alta decat frumoasa Serenay Sarikaya, care a fost desemnata "Cea mai buna actrita de film a anului", pentru cel mai recent proiect de cinema in care a jucat cu succes "Ikimizin Yerine", in care a jucat alaturi de sarmantul actor Nejat Isler.

Lupta pentru premiul acestei categorii a fost destul de stransa deoarece la diferenta mica de punctaj s-a situat celebra Asli Enver.

In vreme ce premiul pentru "Cel mai bun actor de serial al anului" a fost castigat de celebrul Oktay Kaynarca, pentru magnifica sa interpretare in cadrul productiei "Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz", in care a jucat alaturi de cele mai frumoase si talentate actrite precum Meryem Uzerli, Deniz Cakir.

Premiul pentru "Cea mai buna actrita de serial a anului" a fost adjudecat de frumoasa si talentata actrita Deniz Cakir, pentru rolul jucat impecabil in serialul "Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz".

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.