Petronela, dezvaluiri despre viata ei:"Am lucrat ca ospatarita de la 19 ani, iar din banii castigati mi-am deschis o afacere! Pentru emisiune am facut naveta cu AVIONUL de la Iasi" Fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" a cheltuit o suma RECORD pentru t

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 mai 2017, 13:20

Petronela este o femeie realizata, cu o afacere in plina expansiune si cu o familie frumoasa. Fosta concurenta a si dezvaluit la "Bravo, ai stil! Panorama" cateva detalii despre viata ei.

Petronela a spus fara retineri in cadrul emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama" cu ce se ocupa, ce afaceri are impreuna cu sotul ei si mai ales de cand a inceput sa castige incat sa isi permita sa cheltuiasca foarte multi bani pe haine:"M-am nascut intr-o localitate din judetul Iasi. Am locuit cu parintii mei pana la varsta de 18 ani, apoi am inceput sa lucrez in Iasi. Dupa ce am lucrat doi ani de zile, mi-am deschis o afacere.

Mi-am facut propriul loc de munca. Dupa ce mi-am pus afacerea pe picioare din banii pe care i-am castigat din meseria de ospatar, am zis sa imi implinesc si un alt vis. Eu am cheltuit cam 10 000 de euro pentru tinutele din cadrul "Bravo, ai stil!". Numai avioanele cat au costat dus-intors! Biletele sunt foarte scumpe. Eu stateam in dubii la Gala daca raman sau nu. Asa ca biletele erau scumpe pentru ca le luam din scurt.
Sotul meu este mai econom in comparatie cu mine. Eu sunt cu mai mult curaj. Dar si el daca are un vis, e liber sa cheltuiasca fara limite. Eu am o cafenea cu sala de jocuri si am indraznit sa deschid si un fast-food."

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.