NESLIHAN ATAGUL (Nihan), surprinsa la filmari! Iata cum se pregateste frumoasa actrita pentru un nou clip publicitar incendiar de promovare a renumitului brand pe care il reprezinta cu succes in Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iun 2017, 15:05

Celebra Neslihan Atagul este considerata una dintre cele mai talentate si frumoase atrite din Turcia.

Neslihan Atagul s-a integrat perfect in cadrul echipei "Pantene" si lucreaza cu drag cu cei mai renumiti profesionsti in domeniu, de la a avut multe de invat.

Citeste si: Burak Ozcivit, Neslihan Atagul sau Kadir Dogulu si-au pregatit deja vacantele de vara! Uite ce destinatii au ales cei mai iubiti actori din serialele turcesti

Aceasta este deja obisnuita cu etapele ce implica pregatirile de filmare, care constau in realizarea unui make-up impecabil, o tinuta speciala, de regula in culorile reprezentative ale brandului, alb, albastru, sau negru si cel mai important lucru- o coafura lejera, care sa sublinieze frumusetea podoabei sale capilare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.