Tolgahan Sayışman se intoarce in televiziune! Unul dintre cei mai iubiti actori turci a marturisit ce planuri de viitor are

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 20:15

De cand a terminat filmarile la filmul "Bizans Oyunları", in 2016, Tolgahan a disparut din atentia publicului.

Frumuselul Tolgahan Sayışman le-a dat o veste buna fanilor! Intentioneaza sa se intoarca cu un nou proiect pe micile ecrane. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul unui interviu acordat vlogger-ului Emre Saygı si publicat de acesta pe YouTube.

 

Tolgahan a dezvaluit ca va incepe in septembrie filmarile la un nou serial TV. "Nu o sa fiu un personaj negativ, dar va fi vorba de cineva destul de despresiv.

Nu e un rol neobisnuit", a marturisit el.

 

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan), surprinsa la filmari! Iata cum se pregateste frumoasa actrita pentru un nou clip publicitar incendiar de promovare a renumitului brand pe care il reprezinta cu succes in Turcia!

 

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), APARITIE DE SENZATIE la una dintre cele mai importante festivitati! Meritele sale au fost recunoscute de statul turc! Iata ce DISTINCTIE IMPORTANTA a primit celebrul actor si ce MESAJ emotionant a transmis in cadrul evenimentului! VEZI un filmulet spectaculos!

 

 

 

Eski Sevgili "kaderin cilvesi" yarından itibaren sinemalarda...

O postare distribuită de Tolgahan Sayışman (@tsayisman) pe

 

Sevgili @hulyavsr ile harika bir sohbet gercekleştirdik.Cuma akşamı 23:30 da startv ekranlarında

O postare distribuită de Tolgahan Sayışman (@tsayisman) pe

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.