Burak Ozcivit, Neslihan Atagul sau Kadir Dogulu si-au pregatit deja vacantele de vara! Uite ce destinatii au ales cei mai iubiti actori din serialele turcesti

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 12 mai 2017, 19:50

Vacanta de vara e dupa colt si, desi programul de filmare pentru majoritatea serialelor continua si in lunile de vara, actorii turci si-au planificat deja concediile.

Beren Saat, vedeta din "Kosem", pleaca in America, urmand sa isi petreaca vacanta in California. Sotul ei, cantaretul Kenan Dogulu, detine o casa in celebra zona Malibu, ei fiind vecini cu Halle Berry, Charlize Theron sau cu Britney Spears.

 

 

Yeni koleksiyon açılış hazırlıkları @ozgurmasur

O postare distribuită de Beren Saat (@berenn_saat) pe

 

Mehmet Kurtulus, cunoscut din rolul lui Dervis Pasa, in "Kosem", a marturisit ca isi va petrece vacanta in Europa, in Paris si Berlin. El a trait in Germania de la varsta de un an si sase luni.

 

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan), surprinsa la filmari! Iata cum se pregateste frumoasa actrita pentru un nou clip publicitar incendiar de promovare a renumitului brand pe care il reprezinta cu succes in Turcia!

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan), surprinsa la filmari! Iata cum se pregateste frumoasa actrita pentru un nou clip publicitar incendiar de promovare a renumitului brand pe care il reprezinta cu succes in Turcia!- See more at: https://www.kanald.ro/tolgahan-say-sman-se-intoarce-in-televiziune-unul-dintre-cei-mai-iubiti-actori-turci-a-marturisit-ce-planuri-de-viitor-are-16973073#sthash.h2cFYj7b.dpuf

 

 

Thank you for inspiring us by 'getting in action'. (C) "Deutscher Nachhaltigkeitspreis/ Ralf Rühmeier" #un #unhcr #unicef

O postare distribuită de Mehmet Kurtulus (@mehmetkurtulusofficial) pe

 

Kadir Doğulu si Nesligan Atagul au ales Insulele Maldive pentru a se relaxa.

 

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), APARITIE DE SENZATIE la una dintre cele mai importante festivitati! Meritele sale au fost recunoscute de statul turc! Iata ce DISTINCTIE IMPORTANTA a primit celebrul actor si ce MESAJ emotionant a transmis in cadrul evenimentului! VEZI un filmulet spectaculos!

 

 

 

Sultana Humasah (actrita Vildan Atasever) si-a pregatit un adevarat tur de forta in aceasta  vara! Ea va vizita Statele Unite ale Americii, Insulele Hawaii si Israel.

 

Citeste si: NESE BAYKENT (VILDAN) si NESLIHAN ATAGUL (NIHAN) au o frumoasa prietenie si in afara platourilor de filmare! Ambele actrite au o pasiune comuna! Iata cum reuseste Nese Baykent sa arate la fel de sexy ca la 20 de ani!
 

 

O postare distribuită de Vildan Atasever (@atasevervildan) pe

 

Burak Ozchivit si Fahriye Evcen au ales sa ramana aproape de casa in aceasta perioada, inaintea nuntii. Ei si-au planificat vizite in tari apropiate de Turcia: Italia, Grecia, Azerbaidjan. Judecand dupa popularitatea uriasa a celor doi, probabil vor combina utilul cu placutul si se vor intalni si cu fanii si jurnalistii din tarile vizitate.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.