IPOSTAZE de SENZATIE cu sotul lui Neslihan Atagul, Kadir Dogulu si mama lui! Uite din ce familie stilata provine indragitul actor

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 mai 2017, 10:03

Kadir Dogulu este, la randul lui, unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia, iar perechea frumoasa pe care o face cu Neslihan Atagul, i-a propulsat pe cei doi pe culmile gloriei.

La un eveniment de familie, Kadir si mama lui au fost surprinsi dansand twist. Distractia era in toi, iar sotul lui Neslihan era extrem de fericit alaturi de cea care i-a dat viata. Imbracata intr-o rochie sofisticata, din dantela fina, cu insertii de material pretios, de culoare roz, mama lui Kadir parea o adevarata aristocrata. Familia Dogulu este una dintre cele mai apreciate si stilate din Turcia, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Cat despre impresia pe care le-a lasat-o Neslihan, se pare ca treg clanul a acceptat-o imediat, ea fiind extrem de placuta in sanul familiei Dogulu.

 

A post shared by Kadir Doğulu (@kadirdogulu) on

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.