Daca nu-l agreezi pe EMIR din “Dragoste infinita”, te vei indragosti de actor dupa ce-l vei vedea cum se joaca, in culise, cu micuta Deniz! "Bebelusul-minune" care i-a cucerit pe toti actorii din distributia serialului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mai 2017, 14:33

Desi telespectatorii nu il au la inima pe Emir, personajul negativ din “Dragoste infinita”, actorul Kaan Urgancioglu este considerat un adevarat "Don Juan" in Turcia.


Pe numele ei adevarat, Arven Beren Kusatman, micuta a reusit imediat sa topeasca inimile tuturor, mai ales ca actorii au fost martorii cresterii ei.
Micuta, care este extrem de sociabila, pentru un bebelus, este deja considerata un “copil-minune”, iar imaginile cu ea fac numeroase vizualizari, dupa ce parintii i-au facut propriul cont pe o retea de socializare.. Poate cel mai dragalas filmulet in care apare “Emir” este din culise, acolo unde actorul se joaca cu micuta, care este extrem de incantata, desi se afla in bratele “tatalui ei vitreg”.

Citeste si: ZEHIR ("Otrava") din "Dragoste infinita", prietenul de nadejde al lui KEMAL este un familist convins! Iata cum arata sotia si cele doua fiice ale actorului UGUR ASLAN si cum isi petrec acestia timpul liber!


Vezi un clip induiosator cu celebrul actor pe wowbiz.ro.