NESLIHAN ATAGUL (NIHAN) isi joaca perfect rolul de mama, in serialul "Dragoste infinita"! Iata cat de mult s-a atasat de micuta Deniz si ce reactie a avut sotul ei, KADIR DOGULU atunci cand a cunoscut bebelusul-fenomen

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2017, 15:15

Frumoasa actrita Neslihan Atagul este de-a dreptul fascinata de mica mascota a productiei in care joaca.

Neslihan Atagul a recunoscut mereu ca isi doreste enorm sa devina mama cat mai curand, insa pana atunci aceasta a exersat cel mai important rol al vietii sale, cel de mama, in serialul "Dragoste infinita". Talentata actrita interpreteaza impecabil rolul lui Nihan si a fost coplesita atunci cand personajul ei s-a transformat intr-o femeie matura, responsabila, devenind mama micutei Deniz.

Citeste si: DENIZ, BEBELUSUL-FENOMEN din serialul "Dragoste infinita", nu merge oricum la filmari, ci isi "citeste scenariului"! Micuta ARVEN BEREN KUSATMAN care a cucerit inimile tuturor actorilor se simte extrem de bine pe platourile de filmare, dand semne ca va avea o cariera stralucita in actorie! VEZI cele mai hazlii filmulete!

Citeste si: EMIR din "Dragoste infinita" (KAAN URGANCIOGLU), este cel mai mare idol pentru fratele lui, care a imbratisat aceeasi cariera! VEZI cat de izbitor seamana cei doi frati si unde si-au facut aparitia impreuna, pe platourile de filmare!

Inca de la intrarea in serial a bebelusului-fenomen, asa cum a fost numit de staful productiei, micuta Arven Beren Kusatman a cucerit inimile tuturor actorilor, devenind mascota serialului.

Ipostazele in care Nihan se afla in compania fiicei sale Deniz au facut deliciul publicului aducand un succes rasunator productiei si captivand din ce in ce mai multi fani pe retele de socializare ale actorilor, care au publicat imagini cu fetita.

Nici Kadir Dogulu, sotul actritei nu a ramas indiferent atunci cand a cunoscut bebelusul-minune. Acesta a fost de-a dreptul fascinat de frumusetea angelica a micutei Deniz si nu s-a putut abtine sa nu o imbratiseze si sa o admire indelung pentru a-si potoli dorinta arzatoare de a deveni tata.

Cei doi soti au declarat in repetate randuri ca isi doresc enorm sa devina parinti, insa proiectele in care au fost implicati in ultima vreme le-au dat peste cap planurile.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.