Vesti noi despre starea de sanatate a Denisei Manelista! E incredibil ce a ajuns sa faca artista din disperare de a scapa de boala care ii macina corpul! Uite cu ce se trateaza acum

Autor: B.M.
Actualizat: 20 mai 2017, 10:29

Denisa Manelista continua sa fie in stare critica si, din ultimele informatii, se pare ca viata ei atarna de un fir de par.

Pentru a limita efectele bolii si a se vindeca artista a apelat la mai multe metode. A facut un tratament specializat la o clinica din Viena, dar a incercat si un tratament naturist care, cel putin la inceput, parea sa dea roade.

Acesta este tratamentul naturist care i-a salvat viata Denisei Manelista! Uite cum a reusit sa isi vindece ficatul

Din nefericire insa efectele pozitive au avut o durata scurta iar acum indragita cantareata se simte si mai rau. Potrivit ultimelor informatii, in disperarea de a o salva familia a apelat la un nou tratament neconventional.

Este vorba despre o cura cu venin de sarpe. Se spune ca acesta are efecte benefice in astfel de cazuri si ca, datorita compusilor activi, poate vindeca pana si cancerul.

CITESTE SI:

Denisa Manelista, transportata De URGENTA la spital dupa ce a lesinat! E cutremurator cum arata acum artista, boala a desfigurat-o! Apropiatii ei fac marturisiri socante

Medicii au ramas uimiti dupa ce au vazut ultimele analize ale Denisei Manelista! Uite ce se intampla cu indragita cantareata, putini se asteptau la asa ceva

Asa depistezi LA TIMP boala care i-a adus sfarsitul Ilenei Ciuculete si a bagat-o in spital de Denisa Manelista! Iata 7 semne care iti arata ca ficatul tau este bolnav, nu le ignora!