Prajitura Napoleon - Desert cu capsuni si budinca de vanilie

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mai 2017, 14:24

Daca vrei un desert delicios si rapid, atunci incearca prajitura Napoleon. Sigur ii vei cuceri pe cei dragi.

Ingrediente:

Pentru foi:
1 pachet aluat foietaj
 2 galbenusuri
 2 linguri zahar pudra

Pentru umplutura:
 2 pachete budinca de vanilie
 200 g frisca
 capsuni
 coaja de la 1 lamaie
 zahar pudra

Mod de preparare:
Dai drumul la cuptor. Pui intr-o tava cu hartie de copt prima foaie de aluat foitaj, asezi a doua foaie de copt si pui deasupra cealalta bucata de aluat foietaj.

Dai la cuptor 18 minute, scoti tava, ungi foile cu galbenus batut si dai din nou tava la cuptor pana cand se rumenesc foile. Le lasi la racit inainte sa le pudrezi cu zahar.
Prepari plicurile cu budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj, le lasi la racorit si le amesteci cu frisca batuta. Dai crema la frigider 1-2 ore.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

Taguri: