Barbatul care i-a adus acuzatii grave lui Adrian Mutu a mers la detectorul de minciuni! Afla daca a mintit Tiberiu

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mai 2017, 10:09

Tiberiu, un tanar din Bucuresti, l-a acuzat pe Adrian Mutu ca l-a amenintat cu moartea si ca a speriat-o pe mama lui, dupa ce el a avut o relatie cu bona copilului "Briliantului".

Pe de alta parte, Mutu sustine ca a mers la Tibi acasa, deoarece bona filipineza fura din locuinta sa si barbatul este cel care ar fi indemnat-o sa faca asta.


 Tiberiu Cazan a acceptat sa mearga la detectorul de minciuni ca sa dovedeasca ca a fost sincer. "A fost foarte bine. Am avut emotii constructive. O sa se dovedeasca ca nu sunt un escroc", a declarat el dupa ce a raspuns la intrebari.

Conform rezultatului testului poligraf, Tiberiu nu a sedus-o pe Chit pentru a o determina sa fure de la familia pentru care lucra. De asemenea, barbatul nu a determinat-o sa fure bani sau bijuterii din casa lui Mutu.

 
Testul poligraf a mai aratat si ca Tiberiu nu face parte dintr-o retea care controleaza activitatea infractionala a bonelor filipineze. In plus, barbatul nu a depus plangere la politie cu scopul de a-l santaja pe Adrian Mutu.

"Cand o sa castig procesul o sa ii cer un leu, asta arata ca e vinovat", a marturisit Tiberiu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.