ZEHRA din "Dragoste infinita", una dintre cele mai frumoase si sexy actrite din Turcia! Iata cum s-a integrat ECE MUDERRISOGLU in distributia serialului si cat de fascinata a fost de micuta Deniz! VEZi un filmulet fabulos!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 19:05

Desi este recunoscuta drept una dintre cele mai talentate actrite, frumoasa Ece Muderrisoglu are si alte pasiuni nebanuite.

Ece Muderrisoglu s-a nascut in Istanbul, in 1981 si a absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii Halic, sectia de Arta Teatrala. Dupa ce a devenit actrita cu drepturi depline, Ece Muderrisoglu a jucat in cateva seriale de televiziune, dintre care cel care i-a adus cel mai mare succes a fost "Dragoste infinita" (2015-2017), insa un succes rasunator i-au adus rolurile jucate in filme artistice precum: "Unutursam Fisilda"(2014), "Pinhan"(2015), "Evli ve Ofkeli"(2015).

Citeste si: KEMAL si NIHAN, dansul iubirii! Iata cele mai frumoase momente in care cei doi protagonisti ai serialului "Dragoste infinita" isi traiesc la cote maxime dragostea! VEZI un filmulet incantator!

Desi se dedica foarte mult actoriei, Ece Muderrisoglu revine ori de cate ori are posibilitatea la primele sale pasiuni muzica si dansul. Actrita este de cativa ani membra unei asociatii celebre de dansuri latino din Istanbul, unde merge frecvent si participa chiar si la diverse competitii de dans.

In 2015 Ece Muderrisoglu a patruns in distributia serialului "Dragoste infinita", unde a jucat rolul Zehrei, fosta iubita a lui Fikret ("Otrava", mana dreapta a lui Kemal). Aceasta s-a integrat rapid in colectiv si a indragit rolul sau.

Ca toti ceilalti colegi de-ai sai, Ece Muderrisoglu a fost de-a dreptul cucerita de frumusetea angelica si gingasia micutei Deniz, fiica lui Nihan, alaturi e care adora sa petreaca pauzele din timpul filmarilor, jucandu-se impreuna. Iata un astfel de moment fascinant cu cele doua:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.