Nicolae Guta declaratie REVOLTATOARE despre Denisa Manelista: "Nu ştiu dacă e chiar atât de bolnavă cum se spune.." Ce i-a urat fostul regele al manelelor Denisei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 mai 2017, 13:50

Artistul i-a transmis colegei sale de scenă un mesaj de încurajare. Însă, spune el, „nu crede că e atât de bolnavă”.

”Dacă are nevoie de ajutor de orice fel, inclusiv financiar, o ajut cu mare plăcere. Şi nu numai eu, sunt convins că şi ceilalţi colegi sunt dispuşi să facă asta. Nu cred că este însă cazul de aşa ceva, nu ştiu dacă e chiar atât de bolnavă cum se spune. Ştiu că a mai avut concerte, am văzut că postează şi pe Facebook. Un om care este aşa de rău bolnav cum se spune nu cred că mai are chef de aşa ceva.

Asta este părerea mea, îi doresc tot binele din lume şi sper să treacă cu bine peste toate problemele”, a spus Nicolae Guţă, potrivit cancan.ro.

Pe pagina de Facebook a Denisei, urmarita de peste 1,2 milioane de fani, au fost postate regulat, pana la jumatatea lunii mai, mesaje si videoclipuri ale artistei, insa postarile avea in comentariu hashtag-ul #EchipaDenisa, semn ca mesajele erau postate de o persoana din echipa ei de comunicare.

Starea de sanatate a artistei s-a inrautatit in ultimele zile, surse apropiate familiei dezvaluind ca ea e foarte slabita, comunica cu dificultate iar capacitatea hepatica a scazut la 5% din valorile nominale.