Imaginile verii vin direct din Pipera!!! Gigi Becali si-a facut stana cu 400 de oi si toata ziua si-o petrece printre ele! Milionarul s-a intors la origini si radiaza de fericire in rolul de cioban. VIDEO

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 mai 2017, 09:34

In fiecare zi, Gigi Becali petrece ore intregi la stana amenajata de el, in mijlocul Piperei, pe un teren ce valoreaza cateva sute de mii de euro.

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogati romani, insa nu a uitat de unde a plecat! Seful Stelei nu a ascuns niciodata ca marea sa pasiunea, inca din copilarie, este oieritul. Chiar si la casa sa din Pipera, Gigi a crescut mereu, in spatele vilei, 20-30 de oi. Ajuns la aproape 60 de ani, Becali a luat decizia sa o lase mai usor cu aparitiile tv si cu FCSB-ul, iar acum aproape tot timpul si-l dedica oilor.

Mai exact, afaceristul si-a facut o stana de 400 de oi pe un teren foarte scump din Pipera.

 

Paparazzii WOWbiz.ro au reusit sa surprinda imaginile verii, cu Gigi Becali in rolul de cioban. Latifundiarul si-a condus oile si caprele pe camp si a petrecut cateva ore bune printre ele. Seara si dimineata, machedonul Gigi asista si la mulsul lor si chiar se baga si el la treaba din cand in cand.

 

VIDEO: