Barbatul care a socat o tara intreaga dupa ce s-a casatorit cu doua surori a petrecut o zi de rasfat cu prima sotie! Imagini fabuloase cu cei doi la piscina, in timp ce isi declarau dragostea

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2017, 10:25

George Chirila, barbatul cu două sotii-surori care a socat o tara intreaga cu povestea lui de viata, a venit in Bucuresti si a dus-o pe Nicoleta la un centru spa. Mariana a ramas cu cei 15 copii acasa.

Au dat universul din mijlocul naturii pentru rasfatul in Capitala. George Chirila a mers cu prima sa sotie la criosauna. Temperaturile pot ajunge pana la -180 de grade.
 
"Noi procedura asta o faceam la tara. Nici nu ma gandesc ca nu rezist. Mi-e frig, dar e placut. Noi vrem sa facem o ghetarie. La prima zapada avem obiceiul sa ne dezbracam toti si sa ne batem cu bulgari", a declarat barbatul pentru emisiunea "Wowbiz".

 
"Este buna pentru toate criosauna, pentru oase, circulatie. Mi-as dori sa se activeze gandirea mea. Daca sotul meu a iesit viu de acolo, sigur rezist si eu", a spus Nicoleta.

Dupa ce au experimentat criosauna, cei doi au mers la piscina, iar apoi la jacuzzi si la o sauna cu pereti de sare. "Nicoleta e cireasa de pe tort la piscina asta.
Mariana e mai pe "cuibul" ei. Noi putem sta mai mult timp plecati. Aseara am fost putin gelos. In timpul serii cand eu am decis daca imi expun corpul sau nu, atunci s-a dat batalia", a declarat George.

 
"Imi fuge gandul la Mariana. Noi tinem una la cealalata. Bucuria trebuie impartasita. Dragostea ramane mereu aceeasi. Sigur i-ar fi placut", a spus Nicoleta.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.