Cum sa-ti accelerezi metabolismul! 4 reguli de aur

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2017, 09:37

Varsta isi spune cuvantul in cazul metabolismului. Iata cum il accelerezi, urmand acesti 4 pasi.

1. Ia micul dejun exact cand te trezesti
Chiar daca nu iti este foame exact cand te trezesti, pana cand iti termini sarcinile matinale, este recomandat sa iei micul dejun. Fie ca este vorba de un mic dejun complex sau de un iaurt cu o portie de cereale, specialistii in sanatate sunt de parere ca micul dejun te ajuta sa-ti accelerezi metabolismul pentru ziua care urmeaza si iti da energia fizica si mentala de care ai nevoie.



2. Fa miscare in timpul zilei
Una dintre cele mai mari lupte pe care le duci in fiecare zi este sa te convingi sa te ridici de la birou si sa faci putina miscare. Nu este vorba ca iti este lene, dar probabil ca ai prea multe sarcini la birou, pe care trebuie sa le rezolvi intr-un timp foarte scurt. De aceea, singurele pauze pe care ti le iei constau intr-o vizita la toaleta sau la frigider, pentru a-ti lua pranzul pe care il mananci tot la birou.
Insa cateva plimbari in timpul zilei te vor ajuta sa-ti stimulezi organismul si creierul. De asemenea, te pot ajuta si sa iti recapeti energia si concentrarea.

3. Mananca gustari de-a lungul zilei
Atunci cand vine vorba de diete, exista o multitudine de informatii disponibile pentru toata lumea. Cateodata, se poate sa ti se para ca exista cate o noua tendinta in diete in fiecare saptamana, fie ca este vorba despre slabit sau despre consolidat muschii.
Gustarile si mesele in portii mici consumate de-a lungul intregii zile sunt benefice pentru metabolismul tau. Cu toate acestea, incearca sa alegi preparate sanatoase, care sa contina proteine.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.







 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.