TARIK din "DRAGOSTE INFINITA", asa cum nu l-ai mai vazut pana acum! Iata cine este cea mai importanta fiinta din viata lui RUZGAR AKSOY si cum isi petrec timpul impreuna

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2017, 15:14

Celebrul Ruzgar Aksoy este de-a dreptul dependent de camaradul sau, pe care nu il neglijeaza niciodata.

Ruzgar Aksoy este unul dintre cei mai talentati si carismatici actori de teatru si cinema din Turcia. In prezent acesta face parte din distributia de exceptie a serialului fenomen "Dragoste infinita", in care interpreteaza rolul lui Tarik. Desi este un rol secundar, acesta se traspune cu succes in pielea personajului si surprinde publicul cu un sarm deosebit.

Carismaticul Ruzgar Aksoy are doar 35 de ani si cu toate acestea a acumulat multa experinta profesionala deoarece a patruns in lumea artistica imediat dupa absolvirea studiilor de actorie si a

jucat deja in multe productii care i-au adus notorietate, transformandu-l intr-un actor cu drepturi depline. Printre serialele in care a jucat se numara: "Yunus Emre Aşkın yolculugu", "Ah Neriman", "Araf Zamani", "Annem uyurken", "Karakol", "Yine mi sen", "Tarkan", "Serce", "Adanali", "Tek Turkiye" si cel mai recent "Kara Sevda" ("Dragoste infinita"), care i-a adus notorietate.

Actorul Ruzgar Aksoy a jucat si in numeroase filme artistice precum: "Kobra Takibi", "Karartma", "Devlet Dusmani", "Alacakaranlik", "Sansli Slevin", "300 Spartali", "Dame Chocolate", "Yenilmezler", "Legend of Tomorrow" si multe altele.

Acesta a fost desemnat "Cel mai bun actor in rol secundar al unei comedii muzciale", in cadrul Galei Premiilor Teatrului Afife, din Istanbul, in anul 2013. Premiul a venit ca o recunoastere a meritelor sale si l-a impulsionat sa isi dezvolte cariera cu si mai multa daruire. Acesta a dedicat trofeul primit celei mai importante femei, mama sa.

Ruzgar Aksoy este un celibatar convins, un vesnic admirator al femeilor frumoase si tocmai de aceea nu are inca o relatie stabila. Insa pana isi va intalni femeia visurilor, acesta isi petrece cea mai mare parte a timpului liber in compania cainelui sau, un superb exemplar din rasa japoneza "Akita Inu", pe care il adora.

 

Kardeşimden armağan güzel bir video... @amon34tr... eline sağlık bro#actor @aksoyruzgar #bucky #dost #tbt

O postare distribuită de Rüzgar Aksoy (@aksoyruzgar) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.