Verdictul medicilor despre procedura care i-ar fi putut salva VIATA Denisei Manelisa: "Chiar că nu mai are nicio şansă!" Cum a reactionat cantareata la aflarea vestii

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mai 2017, 11:50

Problemele de sănătate ale Denisei par să se acutizeze pe zi ce trece

Medicii care o ingrijesc pe Denisa Manelista au luat in calcul un transplant de ficat pentru a-i inlocui artistei ficatul distrus de o hepatita netratata, insa sansele ca acest transpant sa aiba loc in perioada urmatoare sunt foarte scazute. Chiar daca Denisa Manelista va fi inscrisa pe lista de asteptare pentru transplant, starea ei precara de sanatate nu ii permite sa primeasca organul salvator.

Problemele hepatice s-au extins in tot abdomenul, motiv pentru care Denisa a avut nevoie de drenari repetate ale lichidului care i se acumula in cavitatea abdominala.

Singura ei sansa de a primi un ficat nou este sa se vindece de celelalte probleme de sanatate pe care le are si sa isi consolideze sistemul imunitar.

 ”Nu se poate face transplantul, este imposibil. Am discutat cu cei mai buni specialişti din ţară şi, cu toţii, ne-au spus acelaşi lucru: ea trebuie să se vindece de restul afecţiunilor de care suferă, iar apoi să se înscrie pe lista pentru transplantare, altfel nu îşi are sens.

Acum, dacă i se face transplant, chiar că nu mai are nicio şansă”
, a spus un apropiat al familiei.

Totusi, Denisa ramane optimista, asa cum am cunoscut-o cu totii. este dispusa sa lupte si este sigura ca va reusi sa treaca peste acest impas, cu ajutorul medicilor si al rugaciunilor fanilor ei.

”Denisa le-a spus, clar, că este optimistă. Dar a făcut un apel important la ei.

Mai exact, le-a spus <<Nu mă judecaţi după cum arăt, eu sunt aceeaşi Denisa, cea pe care o ştiţi. Şi sunt mai optimistă ca niciodată>>. M-a impresionat până la lacrimi ceea ce a spus”,  a dezvăluit apropiatul familiei Denisei.