Mama lui Kemal din "Dragoste infinita", de nerecunoscut cu decolteul la vedere! In viata reala arata cu totul altfel! E incredibil cat au "modificat-o" la machiaj

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 18:35

Actrita Zeyno Eracar interpreteaza rolul mamei lui Kemal insa, in realitate, diferenta de varsta dintre ei e mult mai mica.

Zeyno Eracar s-a nascut in 1970, pe 5 decembrie si are o cariera mai lunga de 20 de ani in cinematografie si televiziune.

 

In "Dragoste infinita" joaca rolul unei femei mult mai in varsta, dar asta nu a deranjat-o! Cu ajutorul unui machiaj profesionist, ea s-a transformat in Fehime Soydere, un personaj pe care l-a interpretat magistral!

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal) asa cum nu l-ai mai vazut pana acum! Iata cum decurge o zi de filmare si prin ce "chinuri" este nevoit sa treaca sarmantul actor, din pasiune pentru profesia sa! VEZI un filmulet fabulos!

Citeste si: BURAK OZCIVIT din "Dragoste infinita" si KEREMCEM DURUK din (Bahar: Viata furata), fotografiati impreuna, dupa ce s-a zvonit ca sunt RIVALI! Iata cine a reusit sa ii aduca laolalta! VEZI imagini inedite!

Iata cateva fotografii cu Zeyno Eracar in afara platourilor de filmare:

 

 

 

f

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.