Neslihan Atagul si-a dorit ca rochia ei de mireasa din REALITATE sa semene cu cea din "Dragoste infinita"? Uite cat de mult seamana cele doua. Tie care iti place mai mult, cea din serial sau cea de la nunta actritei cu frumosul Kadir Dogulu. IMAGINI IN PR

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 sep 2020, 18:25

Neslihan Atagul nu si-a dorit o rochie de mireasa ca de printesa, ci mai degraba una romantica, exact ca in serialul de mare succes in care a jucat.

La nunta cu Kadir Dogulu, actrita Neslihan Atagul a purtat o rochie de mireasa cu un decolteu adanc si pe corp. Se pare ca ea a ales un model asemanator si pentru nunta din serialul "Dragoste infinita" unde s-a casatorit cu alesul inimii, Kemal. Cele doua tinute se aseamana foste bine, diferind doar buchetul de mireasa si coafura. Daca la nunta ei din realitate, Neslihan a purtat parul prins intr-un coc lejer, la nunta din Kara Sevda, Nihan a preferat sa isi lase parul desprins si sa aiba in par o coronita de flori.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal) asa cum nu l-ai mai vazut pana acum! Iata cum decurge o zi de filmare si prin ce "chinuri" este nevoit sa treaca sarmantul actor, din pasiune pentru profesia sa! VEZI un filmulet fabulos!

Citeste si: ASU (Melisa Asli Pamuk) din "Dragoste infinita" are o relatie speciala cu fratele ei, Kaan Pamuk! Iata cat de apropiati sunt acestia si cum isi petrec timpul liber impreuna! VEZI imagini spectaculoase cu cei doi frati!

Citeste si: DENIZ, bebelusul-fenomen din "Dragoste infinita" are doi parinti extraordinari. Micuta Arven Beren Kusatman este bucatica rupta din mama ei! Uite cat de mandri sunt parintii de micul STAR din "Dragoste infinita" si cum o supravegheaza pe platourile de filmare!

Citeste si: Frumoasa ASU din "DRAGOSTE INFINITA", asa cum n-ai mai vazut-o pana acum! Iata cum arata MELISA ASLI PAMUK la varsta majoratului si ce aparitie uluitoare a avut pe scena, intr-un fascinant costum de dans oriental! VEZI un filmulet spectaculos!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.