Frumoasa ASU din "Dragoste infinita", asa cum n-ai mai vazut-o pana acum! Iata cum arata MELISA ASLI PAMUK la varsta majoratului si ce aparitie uluitoare a avut pe scena, intr-un fascinant costum de dans oriental!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2017, 09:30

Talentata atrita Melisa Asli Pamuk si-a dorit inca din adolescenta sa devina celebra.

Melisa Asli Pamuk si-a construit treptat cariera artistica, fiecare proiect nou a ajutat-o sa se dezvolte profesional si in paralel cu profesia de model si-a descoperit si talentul actoricesc. Primul sau rol intr-un film l-a primit in 2004, pe cand avea doar 13 ani, in filmul "Dat zit wel snor", produs in Olanda, unde a jucat rolul unei frumoase adolescente rebele.Si-a continuat cariera de actrita in Turcia, unde a inceput sa joace in diverse reclame pentru posturile mari de televiziune, iar in anul 2012 aceasta a primit primul ei rol intr-un serial.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), cucerit de micuta DENIZ! Iata cele mai tandre ipostaze in care au fost surprinsi cei doi! Carismaticul actor arata atat de bine in rolul de tata! Imagini nemaivazute!

Frumoasa actrita a devenit cunoscuta dupa interpretarea rolului principal Sevda, in serialul "Yer Gök Aşk", apoi au urmat multe alte roluri de succes in seriale precum: "Kurt Seyit ve Şura" in 2014 ("In dragoste

si in razboi"), "Her Sevda Bir Veda" in 2014, "Ulan İstanbul", in 2014-2015 si "Kara Sevda" ("Dragoste infinita") in 2015, in care interpreteaza rolul cuceritoarei Asu.

Actrita a rememorat momente din primul ei film, in care a a avut o aparitie uluitoare, purtand un costum sexy de belly dance si a urcat pe scena in pasi de dans oriental.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.