Designul mobilei ajunge la stadiul de artă – Arta mobilei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 29 mai 2017, 13:57

Designul mobilei este un domeniu specializat în care se împleteşte funcţionalitatea cu ultimele tendinţe.

Cei mai mulţi designeri de interior consideră că mobila este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui spaţiu pentru că aceasta pe lângă faptul că este practică, totodată este menită să adauge mai mult stil şi mai multă personalitate unei locuinţe.

Mobilierul a evoluat şi s-a schimbat odată cu vremurile, iar unele stiluri au rămas constante, în timp ce altele au fost schimbate drastic sau au dispărut.

Astăzi, crearea de noi stiluri de mobilier este adesea văzută ca un tip de artă industrială. Arta-mobilei.ro este o fabrica ce realizează mobilă la comandă şi care are designeri profesionişti ce crează noi stiluri de mobilier care se contopesc cu arta şi cu muzicalitatea estetică.

Fiecare casă este plină amintiri, parfumuri şi detalii minunate, iar fiecare obiect de mobilier are de asemenea propria poveste.

Designerii fabricii Arta mobilei au intrat pe piaţă încă din 2007, iar compania a devenit una modernă care ştie să aprecieze calitatea şi serviciile de cea mai bună calitate, astfel încât, fiecare tip de mobilier este creat cu iscusinţă şi pricepere pentru a rezulta o adevărată artă. Pe lângă faptul că există un magazin online al firmei unde clienţii au posibilitatea să-şi comande toate tipurile de mobilă, pentru toate gusturile, aceştia vor putea realiza comenzi direct la fabrică, unde preţul este mult mai mic, cu aproximativ 30% faţă de preţul pieţei.
Aşadar, prin comanda directă, nu vor exista intermediari şi costuri ascunse, astfel încât, calitatea serviciilor va fi întotdeauna de ordin superior.

Portofoliul firmei este unul destul de amplu pentru că în cei 8 ani, compania a reuşită să finalizeze lucrări cu profesionalism, iar specialiştii au lucrat cu pasiune şi devotament pentru a rezulta mobilă de cea mai bună calitate. Materialele pe care fabrica le foloseşte sunt cele mai bune de pe piaţă, iar finisajele sunt realizate cu precizie şi acurateţe, până la cele mai mici detalii.

Ceea ce specialiştii fabricii au pus pe primul loc a fost designul şi calitatea pentru ca locuinţa să capete o atmosferă plăcută, iar confortul casei să fie asigurat.

Designul unui mobilier este mereu unic şi este destinat să îndeplinească până şi cele mai înalte standarde, având o funcţionalitate deplină. Arta mobilei a fost sponsor pentru emisiunea Next Star de la Antena 1, bucurând foarte mulţi copii prin oferirea unor obiecte de mobilier sau oferind de asemenea mobilă pentru o întreagă încăpere.

Magazinul online conţine mii de produse create cu bun gust şi dedicare pentru a satisface până şi cele mai exigente gusturi.  Mobilierul de birou, mobilierul comercial, mobilierul de living sau paturile tapiţate sunt doar câteva dintre lucrările realizate de specialiştii de la Arta mobilei. De asemenea, mobila este realizată din materiale pe gusturile clienţilor fie din pal melaminat, mdf, furniruit sau fie din postforming, realizând astfel mobilă modernă, adaptată ultimelor tendinţe din domeniu.

Echipa de profesionişti, formată din designeri şi arhitecţi le oferă clienţilor cele mai bune sfaturi din domeniu, dar şi servicii de consiliere pentru a satisface toate dorinţele clienţilor.

Indiferent de spaţiul pe care îl aveţi, mobilierul va fi realizat într-un stil practic şi funcţional, garantând siguranţa. Aşadar, mobila devine o adevărată artă în mâinile specialiştilor fabricii, fiind una dintre cele mai cunoscute din ţară. 

 

Taguri: