Singura piesa de teatru in care a jucat sarmantul Emir (Kaan Urgancioglu). N-o sa-ti vina sa crezi cum arata acum cativa ani! Nu are nimic in comun cu Emir din "Dragoste infinita!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 mai 2017, 14:56

Kaan Urgancioglu a acordat un interviu in timpul filmarilor pentru serialul "Dragoste infinita" in care a vorbit despre proiectele pe care le are in afara acestei productii de succes.

Emir din "Dragoste infinita" a vorbit printre altele despre pasiunea lui pentru cinematografie si despre cel mai recent scurtmetraj la care a lucrat si care va fi difuzat pentru prima data in Italia: "Este vorba despre un videoclip muzical de patru minute", a spus Kaan Urgancioglu.

Intrebat daca s-ar vedea pe o scena de teatru, Kaan a dezvaluit ca a avut un priect de acest gen in care a jucat, insa nu va mai repeta experienta prea curand deoarece: Pentru moment, nu, am avut aceasta ocazie sa joc in piesa "Ari" regizata de Ceitin Sarikartal.Teatrul
inseamna disciplina, iar ceea ce fac acum inseamna cu totul si cu totul alt mod de munca. Mai tarziu, cand voi avea suficienta experienta, voi juca si teatru. E greu sa impaci serialul cu teatrul.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.