Iulia Albu catre o concurenta: "Nu stiu cum ai facut, dar arati mai insarcinata decat Ilinca!"/ "Nu o sa vezi niciodata o oroare de genul ala pe un buchet la Paris!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:39

Ioana a avut nevoie sa multumeasca doi jurati pentru a lua steluta, ceea ce a si facut, insa cu mentiunile de rigoare din partea juratilor.

Daca pe Maurice Munteanu l-a deranjat modul cum a venit concurenta cu buchetul de flori, explicandu-i ca la Paris, florariile au un cult diabolic pentru atentia la buchete, iar al ei este unul mopsic legat cu o esarfa, se pare ca Iulia Albu a remarcat un alt detaliu la tinuta si a fost deranjata de felul cum arata rochia de parca Ioana ar fi insarcinata. Juratul i-ar fi sugerat ca rochia sa fie ceva mai scurta.

Una peste alta, atat Maurice Munteanu cat si Raluca Badulescu au apreciat faptul ca Ioana incearca sa schimbe ceva la look-ul ei si tinuta din aceasta editie nu a fost atat de rea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: