Desi au masini exclusiviste si vile ca la Hollywood, Danuta si logodnicul ei, Dave, ii ajuta din toata inima pe cei SARMANI! Uite ce fac primul lucru cand ajung in Romania, in satele defavorizate!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:39

Danuta si logdnicul ei, Dave, sunt implicati intr-un proiect de suflet menit sa ii ajute pe cei nevoiasi.

Mai exact, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a facut cateva dezvaluiri despre acest proiect imediat dupa iesirea din competitie. La data respectiva, Danuta a dezvaluit:"Casa Share este o asociaţie umanitara creată de Bogdan Tanasa si impreuna cu Dave logodnicul meu si Mădălina, soţia lui Bogdan, bineînţeles si mulţi voluntari si alţi oameni cu suflet, încercam sa ajutam familii nevoiaşe. Trebuie sa recunosc faptul ca eu nu fac prea prea multe decât sa ajut cu ce pot.

Dave @thedavemedic Bogdan, voluntari si mulţi alţi oameni cu suflet care donează bani, materiale de construcţii, haine, etc fac parte din aceasta asociaţie, pe care pot sa o numesc familie, chiar poate fi numita familie."

De cate ori vin in Romania, cei doi merg pe santier si vad in ce stadiu sunt constructiile, discuta cu oamenii si intreaba de lipsurile celor care nu au posibilitati materiale!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: