Maurice Munteanu, scenariu de senzatie in ce o priveste pe Marisa: "In anii '90 facea ture intre magazinul Cocor si Unirea, fara sa intre in ele! Ture ferme! Pantalonii sunt foarte urati"/ "Ai un aer prafuit, uite ca si cu un set se poate GRESI!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:40

Marisa s-a prezentat in fata juratilor cu un set rosu, starnind fantezii lui Maurice Munteanu si Iuliei Albu, dar nu intr-un sens bun.

Desi a combinat rosul cu nude, Marisei nu i-a iesit, iar cei doi jurati i-au zis ca parca lucreaza la teleshopping. Maurice Munteanu a dus gluma mai departe si si-a imaginat cum concurenta face de fapt, ture ferme intre magazinele Cocor si Unirea in anii '90.  Nu ii plac nici pantalonii extrem de stramti pe picior, neavand nicio forma si nici cum se descrie redingota. Doar ochelarii l-au incantat pe fashion editor.

Nici Raluca Badulescu nu a fost deloc incantata de setul prezentat de Marisa si i-a zis ca tinuta este prafuita si ca se poate gresi chiar si cu un set, un styling atat de simplu, totusi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: