A desfiintat-o editii la rand, insa de data aceasta Iulia Albu i-a adresat numai cuvinte de lauda Laurei: "Ai ceva din Ivanka Trump! Ai incadrat interesant incaltamintea! E prima data cand vad un make-up corect la tine!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:40

Laura a reusit in sfarsit sa ii impresioneze pe juratii "Bravo, ai stil!" cu tinuta pe care a afisat-o in aceasta editie.

Prima care s-a declarat entuziasmata de styling-ul Laurei a fost temuta Iulia Albu care i-a desfiintat toate tinutele de pana acum si chiar i-a zis ca nu are ce cauta in competitia "Bravo, ai stil!", tocmai pentru ca nu are stil. De data aceasta, insa, Laura si-a luat revansa si chiar a impresionat-o pe Iulia determinand-o pe aceasta sa o compare cu Ivanka Trump, fiica presedintelui Americii.

Pe langa faptul ca i-a lauda tintentia stilistica, i-a aprecia tsi machiajul si coafura.

Maurice Munteanu, la randul lui, a fost cucerit de combinatia cromatica pe care Laura a facut-o desi nu se topeste dupa incaltamintea pe care aceasta a ales-o.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: