Silvia de la ”Bravo, ai stil”, hărţuită de un bolnav contagios! Ce a făcut-o să-şi iasă din minţi!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 10:40

Silvia, câştigătoarea primului sezon al show-ului ”Bravo, ai stil”, a fost protagonista unei scene desprinse parcă din filme, după ce a fost hărţuită de un bărbat care emana un miros teribil.

Silvia şi prietena ei cea mai bună au mers într-o farmacie, iar la scurt timp după ce au intrat în magazin a început coşmarul. Mai exact, a dat buzna un bărbat care emana un miros cumplit şi, mai mult de atât, s-a băgat în faţa lor.

”Deci vorbesc serios, transpir. Da-mi ceva. Acum, da-mi ceva şi plec. Aşteaptă şi tu puţin. Dă-mi ceva. Mă grăbesc, dă-mi ceva, te rog frumos, că miros urât.

Transpir de numai pot”, a spus bărbatul, în timp ce Silvia s-a enervat teribil.

”Lasă-mă că şi eu mă grăbesc. Trebuie să merg să-mi fac muşchii. Şi eu vin de la distanţă. Tu pari un băiat civilizat, dar nu ştiu de ce ai reacţiile astea. Eu zic să mergi la psiholog. Faci sex? Poate nu faci sex.”, a spus Silvia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Încercând să afle care este cauza mirosului emanat de bărbat, acesta i-a spus că e o problemă hormonală şi i-a cerut Silviei să-l sărute. ”Pupă-mă. E din cauza hormonilor. Hai că te pup eu.”, a spus bărbatul.
Vezi materialul video socant aici!

 

Taguri: