Petronela incearca sa demonstreze la "Bravo, ai stil!" ca este o femeie stilata, insa uite ce comori de copii are acasa! Concurenta este o familista convinsa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:40

Petronela a intrat in show-ul "Bravo, ai stil!" cu o atitudine si cu un stil total atipice, juratii nereusind sa descifreze exact daca le place sau nu ceea ce ea promoveaza in materie de piese vestimentare.

Chiar daca de cele mai multe ori, Petronela nu a primit niciun calificativ pozitiv din partea celor trei jurati, se pare ca bucuria ei cea mare pe care o afiseaza mereu pe chip vine din sanul familiei. Mama a doi copii la 35 de ani, Petronela arata impecabil, acest lucru fiind remarcat atat de catre Maurice Munteanu cat si de Razvan Ciobanu.

Se pare ca Petronela nu este doar familista convinsa, avand un sot si doi copii superbi, ci este si o femeie de cariera, caci este si administrator de firma.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: