Cum se pregateste Cristina Mihaela pentru emisiunea"Bravo, ai stil, Panorama!" si cat de mult munceste pentru a deveni o adevarata profesionista!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

Cristina Mihaela a primit pe mana un proiect de anvergura, "Bravo, ai stil, Panorama!" care va debuta din 17 aprilie de la ora 10:30, la Kanal D!

Fosta finalista "Bravo, ai stil!" nu a facut niciodata un secret in a dezvalui ca isi dorea inca de la inceputul competitie sa lucreze in televiziune. Chiar si pe parcursul editiilor primului sezon "Bravo, ai stil!", Cristina Mihaela a intarit aceasta idee prin atitudinea si ambitia de care a dat dovada, juratii observand ca ea chiar isi doreste sa aiba un job si sa faca cariera in acest domeniu. Ajunsa in Marea Finala "Bravo, ai stil!", pe locul doi, Cristina Mihaela nu banuia ca, dupa cateva luni i s-a ivit sansa la care visa din totodeauna.

Astfel, acum, va fi la carma noului show marca Kanal D, insa imediat dupa ce a aflat vestea, Cristina Mihaela s-a pus pe treaba si a inceput sa ia lectii de dictie si sa se pregateasca intens pentru acest job. Atenta la detalii si cu ambitia ce o caracterizeaza, cu siguranta, va deveni un om de televiziune de succes!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: