Juratii i-au dat si ei o lectie Marisei: "Tu vii cu tinute proaste in timpul saptamanii, pastrand una decenta, in mintea ta pentru ziua de vineri si crezi ca este in regula? Vad ca porti piese de la acelasi designer. E foarte dragut sa ai 50 de piese care

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

Marisa s-a prezentat cu o tinuta care nu a fost apreciata de niciun jurat "Bravo, ai stil!", iar motivul principal a fost dezvaluit de Iulia Albu, ceilalti critici fiind intru totul de acord cu ea.

"Marisa, tu vrei sa ma enervezi? Ti-ai propus chestia asta? Tu nu ai reusit nimic astazi, din punctul meu de vedere. Nu ma inpresioneaza cu nimic acele sprancene cu glitter. Mi se pare mizerabila piesa ce o porti pe dedesubt, din punct de vedere stilistic. E foarte demodata. Iarasi te vad cu aceeasi pereche de incaltaminte. Ar trebui sa o trimiti cu Ioana pe Marte. Cu aceasta coafura te-am mai vazut."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: