Primele IMAGINI cu Cristina Mihaela in ipostaza de moderator TV! Repetitiile pentru cea mai asteptata emisiune de culise, "Bravo, ai stil! Panorama" au inceput! IMAGINI IN EXCLUSIVITATE

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

Cristina Mihaela se afla la repetiile pentru emisiunea "Bravo, ai stil!" Panorama" unde se pun la punct ultimele detalii inainte de marea lansare pe post.

Inca de la primele ore ale diminetii, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" si-a facut aparitia in platourile de filmare pentru a repeta si pentru a se obisnui cat mai mult cu camerele de luat vederi. Chiar daca emotiile isi spun cuvantul, Cristina Mihaela nu se lasa coplesita si constiincioasa, asa cum a cunoscut-o si publicul "Bravo, ai stil!" cat si juratii, va face o figura buna in calitate de moderator TV.

Iata cateva cadre cu noua prezentatoare TV!

Incepand din 17 aprilie, a doua zi de Paste, de la ora 10:30, telespectatorii Kanal D vor putea viziona „Bravo, ai stil! Panorama”, o emisiune care isi propune sa le arate tot ceea ce nu s-a vazut in show-ul care a devenit un fenomen in Romania. Moderatoarea emisiunii este Cristina Mihaela, una dintre finalistele primului sezon ”Bravo, ai stil!”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”