Razboi aprig intre Iulia Albu si Marisa: "Puteai sa faci un styling cu aceasta rochie, nu sa vii cu ea ca atare de podium, puteai sa iei o camasa!" Raluca Badulescu reactioneaza: "Iulia, esti nedreapta si rautacioasa! Daca ai fi avut un fir logic, ar fi i

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

Marisa si Iulia Albu duc un razboi destuld e aprig de cateva editii incoace, iar in aceasta Gala pare ca a atins cote maxime.

Dupa ce Maurice Munteanu a taxat-o taindu-si singura craca de sub picioare pentru faptul ca nu a stiut cine este interpretul melodiei pe care concurenta a defilat, Iulia Albu a depnctat-o pentru ca nu a facut niciun styling cu rochia pe care a pus-o pe ea ca atare. Fashion editorul i-a sugerat ca ar fi trebuit sa accesorizeze cu o camasa pentru a schimba ceva, insa Marisa i-a spus ca orice ar face ea, nu este bine.

In apararea ei a sarit si Raluca Badulescu care a facut-o pe Iulia rautacioasa cu Marisa, insa fashion editorul a avut o replica si pentru colega ei spunand ca ii plac doar brand-urile si atunci cand concurentele se propun! De aici pana la un nou razboi, nu a mai fost mult! Iata cum s-a terminat intreg momentul Marisei!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: