Silvia si Petronela au ajuns in pragul eliminarii! ATITUDINEA Silviei i-a INTRIGAT pe jurati. Maurice Munteanu a luat o atitudine fara precedent in ce o priveste dupa ce concurenta si-a exprimat CLAR optiundea de a parasi show-ul! Cine a fost pana la urma

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

Silvia si Petronela au ajuns in etapa eliminarii, insa dorinta Silviei de a parasi competitia i-a facut pe jurati sa ia o decizie radicala.

Aflate la egalitate, juratii au vrut sa ii dea Silviei o sansa de a ramane in competitie, votul stand in mainile lor, insa concurenta nici nu a vrut sa auda, ea exprimandu-si clar optiunea de a vrea sa fie data afara din competitie. Astfel, decizia finala i-a apartinut lui Razvan Ciobanu care a si elimnat-o pe Silvia:"E clar ca nu isi doreste. Cu forta nu se poate. Silvia paraseste competitia."

Dupa ce a aflat verdictul, Silvia a avut o reactie uluitoare. Nu a dorit sa isi imbratiseze colegele si a iesit vijelios pe portile  competitiei "Bravo, ai stil!": "Nu, multumesc, nu imi plac despartirile!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: