Primele poze cu Cristina Mihaela in postura de moderator! Uite cum arata platoul emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama". Imagini EXCLUSIVE de la filmari

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:45

Incepand din 17 aprilie, a doua zi de Paste, de la ora 10:30, telespectatorii Kanal D vor putea viziona „Bravo, ai stil! Panorama”, o emisiune care isi propune sa le arate tot ceea ce nu s-a vazut in show-ul care a devenit un fenomen in Romania.

Moderatoarea emisiunii este Cristina Mihaela, una dintre finalistele primului sezon ”Bravo, ai stil!”. Filmarile sunt in toi iar echipa munceste de zor, iar astazi va aratam in exclusivitate primele imagini cu noul platou.

„<Bravo,ai stil!Panorama> s-a nascut din nevoia foarte clara a publicului de a afla si mai multe despre ce se intampla la <Bravo, ai stil!>. Acest show, un adevarat fenoment in Romania, a nascut o multime de polemici pe retelele de socializare, sunt foarte multi oameni interesati de viata concurentelor, de relatiile care s-au stabilit intre ele pe parcursul competitiei, de calitatile lor reale, dar

si de strategiile fetelor in incercarea de a-i impresiona pe jurati si de a-si atrage simpatia publicului si, implicit, voturile celor care le privesc zi de zi. Sunt onorata sa fiu moderatoarea <Bravo, ai stil! Panorama>, imi doresc sa cresc, sa invat foarte multe lucruri din aceasta lume fascinanta a televiziunii”, a spus Cristina Mihaela.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Nu pierdeti, din 17 aprilie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:30, „Bravo, ai sti! Panorama”, show-ul care iti arata tot ce nu s-a vazut la „Bravo, ai stil!”.

 

Taguri: