Denisa, mesaj intepator la adresa rivalelor sale din concurs! Oare ii pare bine ca Silvia a fost eliminata? "Momente incropite care nu au lasat loc pentru apreciere..."

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:45

Dupa o noua Gala in care a primit note foarte bune din partea juratilor si a impresionat prin tinuta aleasa, Denisa a transmis un nou mesaj intepator pe contul ei de Instagram.

Mezina competitiei le-a multumit fanilor ca au votat-o insa nu a ezitat sa faca remarci subtile la adresa rivalelor sale care au ramas in competitie. La un moment dat, aceasta chiar a mentionat ceva de "momente incropite". Sa fi facut referire la Silvia?

"Ce gala, ce suflu! Spectacol de stil si lumina...momente care au facut diferenta si momente incropite care nu au lasat loc pentru apreciere. A devenit cam ca la maraton.

S-a format un pluton care conduce si "restul"...dar ce e frumos in acest sport este chiar factorul surpriza, faptul ca oricand cineva poate reveni si face diferenta. I love this game! Va mulţumesc din suflet! Nu uitaţi sa votaţi 5 la 1206!".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: